"inspiratie voor innovatie"

Welkom bij Svalinn

Over SVALINN®

Motivatie, Inspiratie, Innovatie, Optimalisatie 

Svalinn® is een toonaangevend merk en is actief in de markt van lichtdoorlatende veranda's, overkappingen en carports uitgevoerd mét of zonder lichtdoorlatende zonnepanelen. Zowel in Nederland als in België en Duitsland heeft Svalinn een geselecteerd professioneel dealernetwerk. Onze dealers geven u persoonlijk advies. In de showroom van onze dealers kunt u kennismaken met de producten van Svalinn. 

Svalinn garandeert kwaliteit dankzij productie in eigen huis. Inspiratiebron voor zowel Svalinn als voor het productenassortiment wordt gevormd door de natuur. 

Beleving

'Beleving' staat in de missie van Svalinn centraal. Met kwalitatief hoogwaardige overkappingen zorgt Svalinn voor meer beleving van uw huis en uw tuin. Alle producten die we ontwerpen en produceren worden geïnspireerd door het idee om de tuinbeleving aangenamer te maken.  

Werknemers maken het verschil

Het succes van Svalinn hangt samen met het enthousiasme van onze medewerkers. Wij gaan voor een open en eerlijke werksfeer (rechtdoorzee en met beide benen op de grond) waarin iedereen zich thuisvoelt en proberen het beste uit onze medewerkers te halen. We stimuleren onze medewerkers om hun grenzen te verleggen. Veiligheid en gezond werken staan daarbij voorop. Wij streven ernaar onze medewerkers te inspireren en persoonlijk te laten groeien. We ondersteunen waar mogelijk hun ontwikkeling via opleidingen of interne trainingen. Op deze manier maken zij het verschil. Maken onze werknemers het verschil voor Svalinn. En dat maakt ons interessant. 

Marketing

Marketing is een groeiende activiteit van Svalinn. Met name op het gebied van presenteren, online marketing en Social Media zal Svalinn zich in de toekomst ontwikkelen. Met onderscheidende manier van presenteren van onze producten (durf anders te zijn) willen we ons merk op aansprekende wijze bij de doelgroep onder de aandacht brengen. Ons merk staat voor ontspanning, plezier, beleving, natuur/milieu en duurzaamheid. 

Onze missie is bouwen aan het Svalinn merk en mensen de waarde van ons aanbod te ontdekken, waarbij MVO centraal staat.

Svalinn: Motivatie, Inspiratie, Innovatie, Optimalisatie. 

Pext B.V.

Pext B.V. is eigenaar van het merk Svalinn. Pext B.V. zorgt voor de productie, distributie en verkoop van Svalinn in zowel Nederland, België als in Duitsland.

Pext B.V. is gevestigd in Dokkum.