"inspiratie voor innovatie"

Welkom bij Svalinn

Solar Pakket

Zelf energie opwekken met zonnepanelen van Svalinn Solar. Beter voor het milieu en bovendien bespaart u op uw energierekening! 

 Wanneer uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen, biedt Svalinn de oplossing: een solar pakket welke u kunt verwerken in uw (bestaande of nieuwe) overkapping. 


Kortom: duurzaam leven hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Start nog vandaag met duurzaam!

Het begrip duurzaamheid is een steeds belangrijker wordend thema. Een duurzame toekomst vraagt niet alleen om innovatieve productiemethode, maar vooral ook om materialen die lang mee gaan zonder enige vorm van kwaliteitsverlies. Svalinn Solar biedt een uniek lichtdoorlatend solarsysteem van glas. De zonnepanelen bestaan uit drie lagen: 2 lagen solarglas met daartussen een dunne film. Dit is een unieke samenstelling omdat zonnecellen doorgaans zijn opgebouwd uit glas, zonnecellen en folie. De glazen zonnepanelen zijn extreem sterk en kunnen tot 4x het gewicht aan van een regulier paneel. De panelen zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, hebben een lange levensduur en een hoog rendement. Zonne-energie is een schone en duurzame energiebron. Met zonnepanelen bespaart u op uw energierekening, maar helpt u dus ook de natuur en het milieu beschermen. Zonnepanelen zetten de energie van zonnestralen om in stroom en voorzien zo in (een deel van) de energiebehoefte. Bij deze productie van elektriciteit komen geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrij.